Welkom bij Network Webcams - Europa’s grootste leverancier van IP beveiligingscamera’s

Axis IP camera and IP video vendor logos

U heeft de juiste bron gevonden voor de aanschaf van IP netwerk camera’s. Wij zijn gespecialiseerd in IP camera technologie en video beveiligingsystemen en leveren al sinds 2004 kwaliteitsnamen  zoals Sony IPELA, Panasonic i-Pro, Axis Communications, Mobotix, JVC, Arecont Vision en video management software van marktleider Milestone Systems.

Niet alleen bieden we u een weide selectie van IP bewakingscameras en de nodige accessoires zoals PoE transmissie , infrarood LEDs en camera behuizingen , we bieden u ook gratis helpdesk support met het opzetten van uw camera system. Onze deskundige verkoopadviseurs en technische support afdeling zijn graag bereid u te helpen, just call or chat with us .

Wij zijn gevestigd in Groot Brittanie, het land van de CCTV camerabeveiliging, en de rest van onze website is in het Engels en weest u er op voorbereid dat we in het Engels communiceren. Maar onze managing director en co-founder Frank Crouwel is een Nederlander en hij vindt het leuk om met landgenoted te spreken.

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur Nederlandse tijd. Levering naar uw bestemming in Nederland is gratis en duurt 2 tot 3 werkdagen. Voor bedrijven: als u een BTW nummer aan ons doorgeeft , rekenen we u geen BTW.

We kijken ernaar uit van u te horen. Let us help you.

Get started: